Pagini

luni, 17 decembrie 2012

Dragostea

 Ce inseamna dragostea? Cum ea apare? Din ce se naste? Am incercat de multe ori sa raspund la aceste intrebari insa mereu ma ciocneam de aceiasi problema, eu niciodata nu am iubit cu adevarat. Acum insa sunt indragostit si pot sa spun ca cel mai frumos sentiment pe care il poti avea e sa tii persoana draga in barte. Sa stii ca e a ta si ca nu te v-a trada nici o data. Desigur e putin straniu deoarece ea apare foarte repede ,intr-o secunda iti dai seama ca anume acea persoana iti este sufletul pereche.

 Cum poti afla ca esti indragostit? Daca stai cu orele pe pagina lui/ei de pe facebook sau alta retea de socializare asta e prima faza. Daca atunci cind o/il privesti simti ca esti gata sa faci totul pentru a o/il avea. daca simti ca inaripezi atunci cind o/il stringi de mina.

Dragi cititori nu uitati sa iubiti, nu conteaza pe cine, cum arata , sau ce calitati morale are, daca iti este placut sa comunici cu acea persoana, daca vezi doar lucrurile bune cind esti alaturi de ea, nu uita sa o iubesti.

Spuneti TE IUBESC cit se poate de des pentru ca doar daca esti curajos vei avea de toate in viata asta!


Tot al vostru, FoDDeR !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu