Pagini

vineri, 3 mai 2013

Vloguri Ce Merita Vazute

 Eu iubesc sa ma uit pe YT, poti gasi multe chestii interesante, cel mai mult iubesc cind dau peste un vloger care face o treaba buna si are niste subiecte actuale si interesante. Parerea mea ca un subiect ales corect poate fi mult mai important decit situatia tehnica a vlogului. Deci iata citeva vloguri pe care eu le privesc cu placere:

  • Vlogul lui Tudi Popa

    Tipul are niste subiecte interesante ,chair daca are si un subiect deja iritant "Facebook", poseda un stil deosebit de a se exprima si a reusit sa ma faca sa privesc toate episoadele. Din pacate nu le scoate prea des insa cu toate aste mereu ma incinta sa il privesc.








  •  Vlog a la Romanesc

    Nu am de spus decit cuvinte de bine pentru acest vloger. Imi place foarte mult umorul cu care vorbeste. Scoate episoadele foarte des, o data pe saptamina + are o rubrica "Challenge" in care face lucruri trasnite. Merita de vazut daca ai dispozitia la pamint. Il recomand.



  • Friends Show

    Un vlog cu idei noi si toate subiectele sunt interesante, e destul de interesant sa vezi niste teme de discutii mai serioase, merita sa privesti asa ceva.














joi, 2 mai 2013

Speak - P.U.H.O.I. [Cover: Carla's Dreams - P.O.H.U.I.]

Acest cover imi place mai mult decit precedentul cover. Mi-a placut ca de aceasta data in piesa au fost adaugate versuri care nu exista in original, insa nu ma pot obisnui cu glasul cintaretului, in rest piesa merita ascultata, sper ca o sa va placa.